31 oktober 2011

måndag

Det är inte det att tentan är särskilt svår. Den är bara så fruktansvärt tråkig att jag liksom inte har någon lust alls att skriva den. Jag äter müsli istället. Skriver lite i facebookchatten och pratar lite i telefon. Då blir jag nog färdig tills på onsdag.

Ekonomisk geografi- inte min grej.
Och "kluster" låter som en vidrig sjukdom.

30 oktober 2011

halloweeeen

Lite bilder från förfesten hon Monika igår. Enjoy!
Värdinnan herself som "V" från V for Vendetta och Tanzila som Darth Vader såklart!
Jäder var häst. En snel sådan.

RockPoffer

Jakob och Bjoern var tjejer. Bjoern lånade en blommig klänning av mig. Han hade senapsgula strumpbyxor också. Mycket fint.


Så här såg jag ut, 1700-tals vampyr var tanken. Vampyrtänderna hade jag på mig i exakt två minuter innan jag konstaterade att de gjorde det alldeles omöjligt att prata och jag gillar ju att prata mer än spetsiga kindtänder. Snygg-Carro var vampyr med Amy Winehouse-inspirerat smink!

Jessica och Vicki var snygga som nunnor

Oskars tjusiga tigerdräkt från vårnollingen var nog min absoluta favoritutklädnad på hela festen.

 Faye och Vicki

 Faye och jag

Oskar och jag

 Dans

Häng i soffa

29 oktober 2011

ungefär 14 stycken "mys"

Efter inför-halloween-shopping med Carro (vi kommer vara toksnygga imorgon, jag är så pepp!!) begav jag mig hem till Poffer. Vi har inte setts på en evighet ungefär så det var så dags nu tyckte vi. Efter en stund kom Jack och Lars också. Vi drack några öl, lyssnade på LP-skivor och spelade gitarr. Ja, fast jag spelade inte så mycket såklart.
Sedan blev klockan tio, dags att ta kvällen tyckte Poffer och jag höll med och drog hem. En ganska perfekt, lugn och fin fredagskväll!



24 oktober 2011

skriva pm

tjugo dagar

Lite saker som jag gjort sedan jag sist uppdaterade (vilket var jättelängesen, jag vet) som har fastnat på bild:

 Varit hemma i Mangskog och skördat de sista tomaterna i växthuset..

...och tittat på fint höstljus.

Ätit tacomiddag med Monika, Bjooern och Tanzila. 

 Dansat till E-Type (???) på fest hos Monika.

Ätit sushi och pratat hemligheter med finaste Natalie..


 ..och prövat vegetarisk sushi (eftersom det visst helt plötsligt blev en hel vetenskap att veta vilka bitar i den vanliga sushin som är okej att äta) som faktiskt var jättegott!

Pussat på Bea på Frimis..

...och hamnat på en vimmelbild (utan hals?)

4 oktober 2011

tisdag

Vi köpte alldeles nybakade bullar på Pressbyrån när jag var där ikväll och postade ett paket. Det är ju trots allt Kanelbullens dag. Sedan åt vi upp dem ute i höststormen medan de fortfarande var så varma att de smälte i munnen. Vi går ofta på kvällspromenader, jag och Monika. Sedan går vi nästan alltid hem till mig och dricker te ur mina jättestora randiga temuggar. Ingrid Bergman hette teet vi drack idag. Jag köpte det tidigare idag, mest för att namnet var så fint, men det var gott också!


Dagen har också bjudit på sushi med finaste Natalie så den här dagen har jag faktiskt bara ätit fantastiskt god mat (för kanelbullar är faktiskt mat, kanske min favoriträtt). Vi köpte lite presenter också, för folk tenderar att fylla år i oktober. Det är kallt i januari.

with the band

Ikväll har jag hängt i en soffa i en replokal, druckit kokosvatten och lyssnat på när grabbarna i Milk Illusion har repat. Och blivit sådär tokstolt över att jag kan kalla dessa duktiga människor mina vänner.
Och så har jag dansat runt lite i lokalen. För det svänger ju som satan!