29 juni 2010

after monday and tuesday even the calender says WTF...

Vad jag gör nu för tiden? Jag jobbar och sover. Det är allt. Jag vaknade vid 11 (!) i morse, jobbade 13-21.20, kom hem för en dryg timme sedan och nu är det marsch i säng! Med lite snabb huvudräkning kan jag konstatera att jag idag alltså kommer att ha tillbringat endast tre vakna timmar på andra platser än på jobbet. Great!

28 juni 2010

om det är någon som undrar...

...varför jag gått omkring med världens största leende på läpparna idag så beror det på att Tess bebis äntligen har gjort entré! Hela 22 dagar för länge envisades den lille killen med att stanna kvar inne i magen. Men nu är han ute och oj vad jag längtar efter att få träffa honom!! Och hans föräldrar så klart! Slår vad om att de är världens finaste lilla familj!


Grattis Therese och Partik! Eller kanske snarare; bra jobbat!!

24 juni 2010

torsdag

Idag var jag och Stefanie på stan. Sist var det hon som stod för shoppandet och jag som hjälpte till att bära kassar, idag var rollerna ombytta! Jag kom hem med b la fyra stycken möjliga midsommaroutfits. Ironiskt nog ska jag dock jobba delad tur imorgon, så jag kommer antagligen gå runt i foppatofflor större delen av dagen. Något traditionellt midsommarfirande på hembygdsgården hinns inte med alls. Mitt på dagen är jag ledig en sväng och då ska jag äta så mycket sill jag orkar hemma hos mormor!
Men jag ska inte klaga, det finns mycket värre sätt att spendera midsommar på än med en massa trevliga människor som skiner upp när man kliver in genom deras dörr!



Förresten så är jag medveten om att uppdateringen inte är vad den borde... Jag skyller på solen och lovar att bättra mig när det blir svensk sommar på riktigt!

17 juni 2010

nu

Det händer inte så mycket just nu. Jag går runt här hemma. Jag är på jobbet. Jag cyklar till Edane och tillbaka. Jag går en promenad med hunden. Jag läser lite i någon bok och gråter en skvätt framför Grey's Anatomy. Inga stora händelser, inget spännande, men det är precis som det ska vara.

14 juni 2010

tillbaka i verkligheten!

Idag gjorde jag min första jobbdag för sommaren. Det är jobbigt att jobba. Var helt död när jag kom hem och nu, när jag äntligen börjar vakna till, så är det dags att gå och lägga sig! Imorgon kväll kör jag igen! Funderar på att cykla till jobbet. Någon som har en aning om hur lång tid sträckan Mangskog-Edane tar i halvtaskigt tempo får gärna höra av sig!

12 juni 2010

ooops!

Jag har råkat blondera mig. Japp, ni läste rätt, jag bokstavligen RÅKADE bleka håret. När jag ska vara hemma en hel dag brukar jag ibland ha i balsam eller inpackning i håret ganska länge, innan jag duschar. Håret blir obeskrivligt mjukt då. Så gjorde jag idag också, men utan att tänka på vad jag gjorde tog jag blonderingsbalsamet, som det är meningen att man bara ska applicera och sen skölja ur direkt för att göra håret mer ljusreflekterande. Gissa om jag fick panik när jag tittade mig i spegeln en halvtimme senare och märkte att håret blivit ljusare?! Men det ser ändå väldigt naturligt ut och jag gillar det!

11 juni 2010

...

Jag skulle på födelsedagsfest i Dottevik med finaste Stefanie och en massa människor jag inte träffat på evigheter idag. Dessutom hade jag tänkt mig en sväng förbi studentparaden inne i stan. Tyvärr överensstämde inte mina planer med halsens. Den bestämde sig för att börja göra ontontont och jag stannar hemma och ser på fotboll med pappa istället och funderar över varför familjen Andersson envisas med att bara äga en enda TV...

Jag, innan min studentbal

10 juni 2010

sweeeeet memories!

Idag tog en massa folk studenten. Jag är avundsjuk. Studenten var något av det roligaste jag gjort i hela mitt liv och så kommer jag aldrig någonsin att få göra det igen...

Jag vill också hänga med klassen i strandparken och spela boule och kubb. Jag vill också äta champagnefrukost i stadsparken på en rutig filt. Jag vill också smygdricka (ännu mer) champagne i klassrummet. Jag vill också sitta i ett fönster och skriksjunga mig hes. Jag vill också sjunga studentsången på Solbergas trapp. Jag vill också få mängder av blommor runt halsen av släkt och vänner. Jag vill också stå på ett flak och skrika högst i hela Arvika. Jag vill också ha studentkalas och få presenter och äta massa mat tillsammans med de människor som jag tycker allra bäst om. Jag vill också dansa loss på Bryggan med studentmössan på sned. Jag vill också göra mig fin hos frisören. Jag vill också gå parad genom stan i fin klänning. Jag vill också gå på bal. Jag vill också ha the time of my life med världens bästa klass genom tiderna, Ku3!!

Jag vill också ta studenten, igen!






Jag tog mig den stora friheten att sno bilderna från Susannas Facebook eftersom externa hårddiskar tydligen också kan krascha...

9 juni 2010

nnnnneeeeeejjjjjj!

Sådant får bara inte hända!
Jävla förbannade Greys Anatomy-avsnitt!

8 juni 2010

bra skit

The Tallest Man On Earth – The Wild Hunt
Har gått på repeat hos mig de senaste dagarna.
SÅ. BRA.


(och om vi ändå pratar musik vill jag även passa på att tillägga att jag är av den mycket kontroversiella åsikten att Sean Banans "Skaka Rumpa" skulle kunna vara det sämsta som producerats i musikväg i Sverige sedan "Teddybjörnen Fredriksson". Hata mig i kommentarsfältet.)

fact

Myggor+ knott+ brännässlor+ bara ben
= sömnlösa nätter

7 juni 2010

i lördags

Utgång i lördags med finaste Stefanie och Elin. Åh, vad jag har saknat er!!
Elin hade bokat bord på Bryggan och vi inledde kvällen med kycklingpasta, en massa prat och strawberry daiquiri! Sen gick vi givetvis till magasinet och skakade lite rumpa!
Tack tjejer för en underbar kväll! Sommaren i Arvika kunde inte ha fått en bättre inledning!



Vi tre på väg ut! Jag kan inte låta bli att älska den här bilden. Oss i ett nötskal!


Jag och Elin


Annelie och Stefanie

4 juni 2010

fyran en gång till!

Vet ni vad jag kan? Jag kan "vränga katt"! Både framlänges och baklänges! Det upptäckte jag när jag var med min lillebror till skolan onsdag och torsdag den här veckan. Efter åtta år finns kunskapen fortfarande kvar. Det hade jag ingen aning om. Min gamla favoritgunga har jag däremot växt ur och det är två snygga blåmärken på vardera höft beviset för.
Anledningen till att jag följde med till skolan var en show som årskurs 3-6 ska ha. Samuel ska vara ljudtekniker så jag följde med för att hjälpa till med det. Tänk er: Louise Andersson som ljudtekniker! I och för sig innebar det mest att sätta på och stänga av mikrofoner vid rätt tillfälle, men ändå! Samuel och hans kompis klarar sig i vilket fall galant själva nu, så jag kommer inte behövas på själva showen på måndag! Duktiga killar!
En nostalgitripp var det i alla fall! Jag skulle vilja gå mellanstadiet igen!